

Low Carbon Vehicle Partnership

Bus Working Group Meeting Wednesday, 19 November 2008, 10.30 to 13.30 Department for Transport Great Minster House, 76 Marsham Street, London, SW1P 4DR

BWG-A-08-11

AGENDA

		Item	Lead	Paper No.	Purpose
10:30 5 min	1.	Welcome & apologies	Chair		
10:35 10 min	2.	Minutes and Matters arising	Chair	BWG-M-08-05	To agree
10:45 30 min	3.	LowCVP update			
00	3.1 3.2	Activity report Membership changes Q&A	Greg Archer Greg Archer	BWG-P-08-12 BWG-P-08-13	For information For information
11:15 30 min	4	BSOG Review update	Paul O'Sullivan, DfT	BWG-P-08-14*	For information
	5	Current work Programme			
11:45 20 min	5.1	Promotion of a common LCB spec – COMPRO response	Jonathan Murray	BWG-P-08-15	For discussion
12:05 20 min	5.2	Survey of interest in procurement of LCBs – draft project brief	Jonathan Murray	BWG-P-08-16	For discussion
12:25 10 min	5.3	Euro Bus Expo review	Bob Bryson	BWG-P-08-17	For information
12:35 5 min	5.4	Electrification of transport stakeholder group	Jonathan Murray	BWG-P-08-18	For information
12:35 25 min	6.	Work plan review	Jonathan Murray	BWG-P-08-19	For discussion
13:00 30 min	7	Biofuels, post Gallagher Review	Greg Archer	BWG-P-08-20*	For information
13:30 5 min	8.	AOB	Chair		

^{*} Paper to be presented on the day

Next meeting: 4th March 2009 Venue to be confirmed